DJ


ALLROUND DJ

Trouwfeesten

 

Bij een trouwfeest is het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Om u wat te ontlasten, zorgen wij voor een totaalinrichting qua klank- en licht zodat u zich daar al geen zorgen hoeft in te maken.

Verjaardagen

 

Wie wil geen spetterende party op zijn sweet 16, Birthday Bash of verjaardagsfeest? Een mix van alle genres is een must, zo komt ieders favoriete muziek aan bod.

Fuiven

 

Niets beter dan nog eens een goeie fuif waar je met al je vrienden kan feesten op de beste muziek. Van 'Can' t hold us' tot 'T' smidje', alles komt aan bod. Ideaal voor een stevige party!

Trouwfeest

 

Bij een trouwfeest is een DJ van cruciaal belang. Met de juiste nummerkeuze op het juiste moment kan de sfeer staan of vallen. Ook de klank- en lichtshow is een zeer belangrijk onderdeel van een trouwfeest. De juiste belichting zorgt voor de romantische, serieuze of euforische sfeer die je wil creëren op jouw feest.


Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen wij voor u de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, een loungeruimte, circusanimatie voor de kids en nog zoveel meer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond ziet en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. In onze database hebben we standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van hedendaagse muziek tot Nederlandstalige meezingers en van romantische slow tot aan swingende disco en (dans)klassiekers.

 

Wilt u een feest DJ huren voor uw bruiloft, feest of verjaardag? U kan allround DJ T-Beats via VT-Events boeken. Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Een toppertje voor de kids


Droom je al altijd om eens een echte DJ te zijn? Dan is dit jouw kans!

VT-Events doet DJ-workshops waar de kinderen zelf eens alle knopjes kunnen bedienen.


De bedoeling is dat we tegen het einde van de middag een echte DJ-mix kunnen opnemen.

Contact: info@vt-events.be

Tel: +32 (0)478 610 746


Copyright © 2017 VT-Events | Alle rechten voorbehouden